full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Kutyás falinaptár készült Tolna megyei rendőrökkel

Kutyás falinaptár készült Tolna megyei rendőrökkel

2017.12.20. Bemutatták nemrég azt falinaptárt, ami a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közreműködésével, a Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület felkérésére készült el.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület levélben kereste meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelyben rendhagyó kérést fogalmaztak meg.

„Mivel az elmúlt 8 év alatt, amióta egyesületünk létezik, csak jót, segítőkészséget és nagyfokú emberséget tapasztaltunk, akárhányszor segítséget kértünk a rendőrségtől, ezért a következő kéréssel fordulok önökhöz: A rendőrség és az állatvédők közötti jó együttműködést megmutatva/megköszönve szeretnénk egy olyan naptárat létrehozni, ahol a rendőrök együtt láthatók a bonyhádi gyepmesteri telep kutyáival.”

A kérésnek eleget téve a Tolna megyei egyenruhások 2017. augusztus 2-án délután meglátogatták a bonyhádi kutyatelepet, majd a menhely munkatársaival a négylábúakat elvitték a bonyhádi Szecska tóhoz, ahol a kutyákat megsétáltatták, majd egy fotózáson vettek részt a készülő naptárhoz. A rendőrök ajándékkal is készültek, kutyatápot vittek a menhelynek.

Az Egyesület vezetője, Filamelláné Kis Melinda megköszönte az együttműködést és elmondta, hogy nagyszerű volt a kirándulás, a kutyák számára nagy boldogságot okozott, hogy a telepen kívüli környezetben sétálhattak.

A 2018-as falinaptár elkészült, a menhely munkatársai 2017. december 12-én az egyenruhásoknak bemutatták a képekből készült 2018-as kalendáriumot. A naptárak értékesítésével az egyesület a 2018-ban épülő új kutya menhely kialakítását támogatja. A rendőrök újra ajándékkal készültek, ezúttal a hideg időre való tekintettel szalmát vittek a négylábúaknak.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close