full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Kvalifikációt érhet a Tolna megyei rendőr eredménye a Spartathlon ultrafutóversenyen

Kvalifikációt érhet a Tolna megyei rendőr eredménye a Spartathlon ultrafutóversenyen

2019.08.17. Pénteken és szombaton rendezték meg a Korinthosz ultrafutóversenyt a Szekszárd-Baja-Szekszárd között. A versenyen részt vett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa, dr. Tóbiás Rajmund, illetve Prantner Gábor is, akinek eredménye kvalifikációt jelenthet a Spartathlon ultramaratoni futóversenyre.

Az embert próbáló futóverseny egy kijelölt és hitelesített pályán zajlott, az útvonal jelentős része árvízvédelmi töltésen vezetett, de több helyen közlekedési útvonalat is érintett.

A 80 km-es távra 150 regisztráció érkezett, köztük dr. Tóbiás Rajmund rendőr ezredesé, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjéé, aki a távot 9 óra 36 perc 21 másodperc alatt teljesítette – tudtuk meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságtól (TMRFK).

A 160 km-es távra 100 versenyző regisztrált, köztük Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő fegyveres őr is, aki 20 óra 55 másodperc alatt teljesítette a 161,08 kilométert, azaz a 100 mérföldet. Eredménye Spartathlon – egy 246 kilométeres ultramaratoni futóverseny Görögországban, Athén és Spárta között – kvalifikációt jelenthet.

A verseny részletes eredménylistáját itt találja – kattintson!

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close