full screen background image
Keresés
2019 december 30 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Labdarúgó NB I – otthon menetel a Paks

Labdarúgó NB I – otthon menetel a Paks

2018.10.28. A Paks 2-1-re nyert otthon a Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 2-1 (1-0)
————————————–
Paks, 850 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Hahn (42.), Gévay (70.), illetve Molnár G. (91.)
sárga lap: Gévay (24.), illetve Farkas D. (39.), Cseri (69.), Mevoungou (80.)

Paks:
—–
Rácz – Kulcsár D., Fejes, Gévay, Báló – Papp, Kecskés (Egerszegi, 81.), Bertus – Haraszti (Bartha, 79.), Hahn (Simon A., 87.), Remili

Mezőkövesd:
———–
Dombó – Farkas D., Pillár, Szalai A., Vadnai – Molnár G., Szeles, Mevoungou (Silye, 82.), Cseri (Szakály D., 75.) – Drazic (Koszta, 62.), Vajda

Az első félidőben egyik csapat sem futballozott kapura veszélyesen, mégis paksi vezetéssel vonultak pihenőre a felek. A vendégek kapusa, Dombó ugyanis a 42. percben beügyetlenkedte Hahnnak, a hazaiak ügyeletes gólfelelősének középre tartó lövését. Hahn sorozatban a negyedik hazai mérkőzésén volt eredményes.
A fordulást követően a Mezőkövesd volt a kezdeményezőbb, Csertői Aurél tanítványai azonban így is meg tudták duplázni az előnyüket: egy pontrúgást követően az előre húzódó belső védő, Gévay szezonbeli harmadik gólját szerezte.
A hajrában is inkább a vendégek akarata érvényesült, de Molnár gólja a 91. percben már későn jött, az csak a szépítéshez volt elég, az egyenlítésre pedig nem maradt elég idő.

A Tolna megyei csapat továbbra is veretlen hazai pályán, sorozatban a negyedik mérkőzésén diadalmaskodott saját közönsége előtt.

Fotó: paksifc.hu

MTI


Mezőkövesd Paksi FC


Read previous post:
Close