full screen background image
Keresés
2021 június 15 - kedd
  • :
  • :

Látványforgatásra várja a Bodri Pince és a TV Paprika

Látványforgatásra várja a Bodri Pince és a TV Paprika

Szó szerint valódi csemegében lehet része azoknak, akik ellátogatnak a TV Paprika nyilvános forgatására, aminek a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok ad otthont április 19-én vasárnap, Szekszárdon.

A „Boldogság Útjain” című műsor nyilvános forgatásán több különlegesség is várja a vendégeket. Bede Róbert és a stáb egy különlegesen kialakított kamionnal, úgynevezett „food truck-kal”, vagyis szó szerinti fordításban ételkamionnal érkezik Faluhelyre.

Bodri Orsi a Kadarka.net-nek elmondta, a speciális járműben kialakított látványkonyhában főz majd együtt a sztárséffel. Kétféle ételt készítenek el közösen. Hogy mit, az egyelőre meglepetés. Annyit azonban elárult, – és ezzel portálunk kíváncsiságát máris sikerült felcsigáznia – hogy különleges helyi, szekszárdi ételekről van szó. Az elkészült fogásokat persze meg is lehet kóstolni.

Bodri István borász és Bede Róbert sztárszakács pedig közös borkóstolót is celebrál. Mindezt természetesen a kamerák előtt.

Nem csak annak érdemes kilátogatnia a pincészetnél található tó partjára, akit a forgatás részletei, vagy a készülő különleges ételek vonzanak. Kvízjáték is várja az érdeklődőket. Aki szeretne rajta eredményesen szerepelni, annak azt tanácsoljuk, hogy készüljön fel „Bodriékból” és figyeljen a műsor forgatása alatt. A kvízjáték kérdései ugyanis a Bodri Pincészettel és a műsorral lesznek kapcsolatosak. A helyes megfejtésekért cserébe finom Bodri borok és a Tarr Kft. ajándékai járnak. Utóbbi kisebb ajándékokkal is kedveskedik a résztvevőknek.

A már említetteken kívül több helyi különlegesség várja a vendégeket. Ott lesznek Petritsék a Mézeskalács Múzeumtól, Tóth Sándor közismert barista, a Kávé Háza 1927 megálmodója, valamint a Brill Pálinkaház és Balogh István. Balogh urat talán kevesebben ismerik, de aki kóstolta már isteni kecskesajtját, nevét többé valószínűleg nem feledi.

Aki pedig szereti az ízig-vérig magyar kutyákat, azoknak már csak azért is megéri kilátogatniuk a látványfőzéssel egybekötött forgatásra, mert megsimogathatják a pincészet puli kutyáit. Illetve lesz még airbrush tatto, közös fotózás és dedikálás.

A forgatásra mindenkit szeretettel vár a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok, valamint Bede Róbert és a TV Paprika délelőtt tíz órától délután négy óráig. A belépés díjtalan.

A „Boldogság Útjain” a csatorna legújabb saját gyártású műsora, mellyel országos turnéra indulnak.

A Bodri Pincészet adatlapját itt találja – kattintson!
Read previous post:
Close