full screen background image
Keresés
2021 július 27 - kedd
  • :
  • :

Látványos kerékpáros versenyt rendeznek Szekszárdon

Látványos kerékpáros versenyt rendeznek Szekszárdon

2018.09.28. BMX bemutatóval egybekötött úgynevezett „Best Trick” versenyt rendez a Szekszárdi Sportközpont NKft. Extrém Sport Szakosztálya szombaton a városi sportcsarnoknál.

Az igazán különleges extrém sportesemény során, melynek lényege, hogy a versenyzők a lehető leglátványosabb trükköket mutassák be kerékpárjukkal, egy kimondottan erre a célra épített, úgynevezett funbox (kiugró elem) segítségével – tájékoztatott Koszorú Csaba, a szakosztály vezetője. Az első három leglátványosabb trükköt bemutató versenyzőt serleggel ismerik el, emellett 30 000 forint összdíjazásban részesülnek. Érdekesség, hogy a szakosztály legidősebb tagja, Sándor Zsolt (Squlo) több darabot is kiállít BMX gyűjteményéből.

A családbarát program, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak, ingyenes. A kiugró elemet csak saját felelősségre lehet kipróbálni megfelelő bukósisak, illetve egyéb védőfelszerelés birtokában. A versenyzők – akik bármilyen kerékpárral részt vehetnek – délelőtt tíz órától gyakorolhatnak a helyszínen, a verseny pedig 15 órakor kezdődik.

Bővebb információ a +36 20 394 82 82-es telefonszámon, vagy a szakosztály Facebook oldalán.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close