full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Leitta magát egy családi vita után, majd balesetet szenvedett

Leitta magát egy családi vita után, majd balesetet szenvedett

2018.11.22. Vádemelést javasolnak egy mágocsi férfi ellen, aki egy családi vita után ittasan balesetet szenvedett Dombóváron.

A Dombóvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya folytatott büntetőeljárást egy mágocsi lakos ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A 42 éves férfi 2018. szeptember 29-én a délutáni órákban Dombóváron közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, amikor figyelmetlensége – és mint később kiderült – ittassága miatt, áttért az út túloldalára, és a bal oldali árokba hajtott. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a baleset időpontjában az autó vezetője ittas volt. A férfi elmondta, hogy egy reggeli családi vita után sok alkoholt ivott egy dombóvári kocsmában egészen délutánig, majd beült a kocsijába és elindult, végül autójával az árokba hajtott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close