full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Letartóztatásba került Szekszárdon egy férfi, aki országszerte követett el bűncselekményeket

Letartóztatásba került Szekszárdon egy férfi, aki országszerte követett el bűncselekményeket

2019.02.22. Az egész országban követett el bűncselekményeket az a törökszentmiklósi férfi, akit eddig 37 rendbeli csalás elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként a szekszárdi rendőrök és akit a Szekszárdi Járásbíróság 2019. február 20-án letartóztatásba helyezett.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat K. Zs. 21 éves törökszentmiklósi lakos ellen üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, valamint üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt. A férfival szemben egy Tolna-mözsi lakos feljelentése alapján indult eljárás, akit először 2018. július 25-én hallgattak ki gyanúsítottként a Tolnai Rendőrőrs nyomozói – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A büntetőeljárás során adat merült fel arra, hogy a Tolna-mözsi személy sérelmére elkövetett csaláson kívül 2017. október 25. és 2019. január 21. között még legalább 36 alkalommal kínált eladásra értéktárgyakat a törökszentmiklósi férfi, melyek árát átvette, azonban a megvásárolt termékeket a vevők részére nem küldte el.

A férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai eddig 7 rendbeli csalás bűntett és 30 rendbeli csalás vétség elkövetésével gyanúsították meg. A bűncselekményekkel közel másfél millió forint kárt okozott. K.Zs.-t őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfit a Szekszárdi Járásbíróság 2019. február 20-án letartóztatásba helyezte.

Az eset kapcsán a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close