full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Letartóztatták a bátaszéki lövöldözőt

Letartóztatták a bátaszéki lövöldözőt

2019.12.20. Letartóztatták azt a tolnai férfit, aki december 15-én egy engedély nélkül tartott gáz- és riasztófegyverrel  lövöldözött Bátaszéken, miután bántalmazta feleségét.

Mint azt korábban megírtuk, a rendőrségre  december 15-én érkezett bejelentés, hogy Bátaszék egyik utcájában két férfi verekszik, és az egyikük rálőtt a másikra. Az egyenruhások pár percen belül a helyszínre értek, ahol elfogtak egy 35 éves tolnai férfit, aki egy pisztollyal több lövést adott le – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szekszárdi rendőrök az elsődleges adatgyűjtés során megállapították, hogy a tolnai férfi gyermekeit ment meglátogatni Bátaszékre, ahol az utcán szóváltásba keveredett feleségével, akit meg is rángatott. Az asszony segítségére ismerősének férje sietett, akire az elkövető egy – engedély nélkül magánál tartott – gáz- és riasztófegyverrel többször is rálőtt. A két férfi ezt követően dulakodni kezdett.

A járőrök a 35 éves tolnai férfit elfogását követően a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították, az engedély nélkül magánál tartott revolvert lefoglalták. A nyomozók az elkövetőt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként

Az eljárás során beszerzett adatokból kiderült az is, hogy a férfi az elmúlt években számos alkalommal bántalmazta feleségét. A szekszárdi rendőrök december 18-án a 35 éves tolnai elkövetőt őrizetbe vették, és további bűncselekmények – felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett, valamint kapcsolati erőszak vétség – elkövetése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A szekszárdi egyenruhások előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására. A férfit december 20-án a Szekszárdi Járásbíróság az ügyészség indítványára letartóztatásba helyezett.

Videó: TMRFK
Read previous post:
Close