full screen background image
Keresés
2019 december 2 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Letörte a félsorompó rúdját, majd továbbhajtott

Letörte a félsorompó rúdját, majd továbbhajtott

2017.09.26. Vádemelést javasol a rendőrség egy dombóvári férfi ellen, aki ellen vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfi május 9-én délután tehergépjárművel, valamint a hozzá kapcsolt járműszerelvénnyel közlekedett a 63-as számú főúton Nagydorog irányából Kajdacs felé, amikor a vasúti átjáróhoz érve a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére az átjáróba hajtott. A jármű ekkor a mozgásban lévő félsorompó rúdjának ütközött, amely letörött. A férfi az esetet követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 30 éves férfit, aki elismerte a felelősségét. A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére átadták.

Fotó: TMRFK


ElőzőTolna Megyei Rendőr-főkapitányság: nehogy bedőljön a trükknek! KövetkezőA Jégpalotában húztak korcsolyát a szekszárdi hokis gyermekek


Read previous post:
A Jégpalotában húztak korcsolyát a szekszárdi hokis gyermekek

2017.09.26....

Hétvégén rendezik meg az Európai Madármegfigyelő Napokat

2017.09.26. A...

Close