full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Magyar Mentésügyért Emlékérmet vehetett át Ács Rezső a Parlamentben

Magyar Mentésügyért Emlékérmet vehetett át Ács Rezső a Parlamentben

2017.05.16. Magyar Mentésügyért Emlékérmet vehetett át Szekszárd önkormányzatának képviseletében Ács Rezső polgármester május 12-én a Parlamentben az Országos Mentőszolgálat főigazgatójától.

2018hirdetés

Az országos Mentőszolgálat fennállásának 69. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepségen a szekszárdi önkormányzat, illetve Ács Rezső polgármester a magyar mentésügyért hosszú időn át végzett, kimagasló tevékenységét ismerték el – tájékoztatott a Polgármesteri Kabinet.

Az elismerés odaítélésének előzménye, hogy a város is hozzájárult a szekszárdi mentőállomás korszerű kialakításához és a szolgáltatás színvonalának növeléséhez. A helyi mentőszolgálat a munkálatok ideje alatt az önkormányzat Sárvíz utcai irodaházába költözött. Ács Rezső polgármester térítésmentesen bocsátotta a mentők rendelkezésére az épületet, emellett a mentőtisztek tömegközlekedéssel történő munkába járását is segítette. Emellett a felújított mentőállomás udvarának térkövezéséhez is támogatást nyújtott az önkormányzat.

A képen ács Rezső az elismeréssel.


ElőzőPaksi bővítés: törekszenek a 40 százalékos magyarországi beszállítói arányra KövetkezőKlímariadó Tolna Megyében: Paksra, Szekszárdra, Bogyiszlóra és Nagymányokra érkezik a rendezvény