full screen background image
Keresés
2021 május 7 - péntek
  • :
  • :

Malek Andrea műsorával köszöntötte az önkormányzat a szekszárdi pedagógusokat

Malek Andrea műsorával köszöntötte az önkormányzat a szekszárdi pedagógusokat

2018.06.01. Zenés műsorral kedveskedett a pedagógusoknak az önkormányzat csütörtök délután Szekszárdon.

A pedagógusnap alkalmából Ács Rezső polgármester köszöntötte a tanárokat, óvónőket a Babits Mihály Kulturális Központ Márványtermében. Mint mondta, az önkormányzat folytatni kívánja a néhány éve felelevenített hagyományt és továbbra is szeretné megköszönni a pedagógusoknak az elvégzett munkát, melyet a város kiemelten fontosnak tart.

A polgármester tudatta, az önkormányzat annak ellenére, hogy már nem fenntartója, működtetője a nevelési, oktatási intézményeknek, szeretne fokozott figyelmet fordítani az óvodákban, iskolákban zajló munkára. Mint folytatta, a városvezetés minden tőle telhető segítséget meg kíván adni ahhoz, hogy a pedagógusok megfelelő körülmények között végezhessék a munkájukat, hogy a gyermekek sikeressé válhassanak tanulmányaik, későbbi életük során.

Fotó: Kadarka.net

Ács Rezső szólt arról is, hogy a pedagógusoknak komoly kihívásokkal, nehézségekkel kell szembenézniük munkájuk során. Mint mondta, sokszor nekik kell azt is felismerniük és valamilyen módon kezelniük, ha egy családban nincs minden rendben.

Hozzátette, a tanulmányi és egyéb versenyeken elért sikerek, melyekért sokat kell dolgozni, erőt adnak a folytatáshoz és ezek a jó eredmények azt is bizonyítják, hogy vannak tehetséges gyermekek Szekszárdon.

Soulistic címmel adott elő műsort Malek Andrea.  Fotó: Kadarka.net

A városvezető tudatta, a Malek Andrea zenés műsorával az elvégzett munkáért szeretnének szerény köszönetet mondani. Zárásként tudatta, folytatják az elmúlt években elkezdett munkát és a következő években is több szekszárdi iskola és óvoda újul meg, amivel a megfelelő a munkavégzés feltételeit szeretnék biztosítani.

A polgármester ezután jóféle szekszárdi hegy levével koccintott a pedagógusokkal, akik ezt követően Malek Andi Soulistic című zenés műsorát hallhatták és láthatták a kulturális központ színháztermében.

A vezetőképen: Ács Rezső polgármester Galambos Jánossal, a Garay általános iskola testnevelés tanárával koccint. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close