full screen background image
Keresés
2021 augusztus 3 - kedd
  • :
  • :

Már az interneten is be lehet fizetni a vízdíjat Tolna megyében

Már az interneten is be lehet fizetni a vízdíjat Tolna megyében

2019.08.14. Jelentősen nőhet az elektronikus számlafizetés aránya Tolna megyében azzal, hogy mostantól a szekszárdi székhelyű E.R.Ö.V. Egyesült Regionális Önkormányzati Víziközmű Zrt. víz és csatornadíjait is lehet rendezni a Díjneten. Az önkormányzati tulajdonú cég augusztustól csatlakozott a szolgáltatóktól független e-számlakezelő és fizetési rendszerhez.

A Díjnet független e-számlakezelési rendszerében a háztartáshoz köthető különféle kiadásokat lehet rendezni egy online felületen, a rendszerben már több mint 30
számlakibocsátó számlái kezelhetők és fizethetők be.

Az E.R.Ö.V. a térség meghatározó víz- és szennyvízszolgáltatója, 48 Tolna és 1 Fejér megyei településen működik – köztük Szekszárdon –, 45 ezer háztartást lát el. Évente mintegy 3,8 millió tonna vizet értékesít, és majdnem ugyanennyi szennyvizet dolgoz föl.

Az E.R.Ö.V. csatlakozásával egy meghatározó közszolgáltató e-számlakezelését tudjuk nyújtani Tolna megyében élő felhasználóinknak. Folyamatosan tárgyalunk annak érdekében, hogy tovább bővítsük a szolgáltatók körét, és tolnai ügyfeleink lehetőleg az összes, háztartással kapcsolatos kiadásukat tudják kezelni a Díjneten – nyilatkozta Garamszegi Tamás, a cég vezérigazgatója. Hozzátette: már a néhány ezer ügyféllel rendelkező cégeknek is megéri csatlakozni a Díjnethez, mert jelentősen csökkenthetők a számlázási és a befizetésekkel kapcsolatban felmerülő költségek, illetve a statisztikák alapján érdemben nő a fogyasztók fizetési fegyelme.

A Díjnetet használók a számlákat elektronikus formában kapják, amelyek beérkezéséről e-mailben figyelmezteti őket a rendszer. A számlák kiegyenlítésére számos lehetőség van: a rendszeren belül bankkártyás fizetéssel, internetbanki átutalással, iCsekk mobilalkalmazással, illetve csoportos beszedési megbízással és egyedi átutalással is végrehajtható a művelet. A Díjnet emellett ingyenesen biztosítja a múltbéli fizetési tranzakciók megtekintését és a számlák letöltését a bemutatásukat követő 18 hónapig.
Read previous post:
Close