full screen background image
Keresés
2019 október 29 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Marad az ilyenkor megszokottnál jóval melegebb időjárás

Marad az ilyenkor megszokottnál jóval melegebb időjárás

2018.11.02. A hétvégén is marad az ilyenkor megszokottnál jóval melegebb időjárás Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban 11, napközben 21, szombat hajnalban 14, napközben 24, vasárnap hajnalban 9, napközben 20 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken, szombaton és vasárnap is gyenge, illetve mérsékelt marad a légmozgás. Az égbolt pénteken és szombaton közepesen, míg vasárnap kissé felhős, derült lesz. Csapadék mindössze szombaton várható elenyésző mennyiségben.

Az előrejelzés alapján a jövő hét első felében is jóval melegebb lesz az ilyenkor megszokottnál. A hajnali minimum hőmérsékletek 6-7, a nappali csúcshőmérsékletek 17 és 19 fok között alakulnak majd, csapadék nem valószínű.

Országos előrejelzés

Pénteken kezdetben erősen és gyengébben felhős területek és időszakok egyaránt lesznek, majd a déli óráktól a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, és nyugaton, északnyugaton több helyen valószínű eső, zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 18-24 fok között alakul.

Szombaton az éjszakai ködfoltok megszűnése után napos, fátyolfelhős idő várható. Helyenként csak lassan oszlik fel a köd, illetve tűnik el az alacsony szintű felhőzet. Reggel helyenként még lehet eső, később csapadék már nem valószínű. A leghidegebb órákban 9-14 fok lesz. Napközben 17-23 fokig melegszik a levegő.

Vasárnapra virradóra is köd várható, amely délelőtt oszlik fel. Ezt követően napos idő várható, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet 6-12, a maximumhőmérséklet 17-23 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Fotó: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Elhallgat a bálnák éneke, ha hajó közeledik

2018.11.02....

Close