full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Második alkalommal tartják meg a Szekszárdi Fogathajtó Majálist

Második alkalommal tartják meg a Szekszárdi Fogathajtó Majálist

2018.04.19. Második alkalommal rendezi meg a Szakcs-Szekszárd Lovas Barátok Egyesülete a Szekszárdi Fogathajtó Majálist április 29-én Szekszárdon, a Pollack Mihály utcai sportpályán.

A II. Szekszárdi Fogathajtó Majálison C kategóriás országos bajnoki pontgyűjtő versenyt – úgynevezett Monomer Kupát – rendeznek nagy ló kategóriában. Az érdeklődők a verseny alkalmával kettesfogatok akadályhajtását tekinthetik meg. Emellett a látogatók D kategóriás kettesfogatok akadályhajtását láthatják, szintén nagy ló kategóriában – tudta meg Kadarka.net Nemes Nauzikától.

A szervező elmondta, a versenyre eddig huszonhárom nevezés érkezett, főként Tolnából, de Bács-Kiskun-, és Fejér megyéből is van nevező.  Ugyancsak tudatta, a fogathajtó majálisra kilátogatókat póni négyesfogat és nagy ló négyesfogat  bemutatóval is várják. Emellett kézművesvásárral, gyermekfoglalkoztatóval és póni lovaglással várnak minden érdeklődőt, a belépés díjtalan.

A II. Szekszárdi Fogathajtó Majális délelőtt fél 10-kor kezdődik, a rendezvényt Dr. Molnár Kata, Szekszárd jegyzője nyitja meg. Az eredményhirdetés pedig délután 6 óra körül várható.

Fotó: Kadarka.net

Kapcsolódó cikk:
Húsz év után először rendeztek fogathajtó versenyt Szekszárdon
Read previous post:
Close