full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Még a feljelentést sem tette meg, mire megtalálták az ellopott kerékpárt

Még a feljelentést sem tette meg, mire megtalálták az ellopott kerékpárt

2019.08.28. Még azelőtt megtaláltak a rendőrök egy Szekszárdon ellopott kerékpárt, hogy annak tulajdonosa feljelentést tett volna.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai kedden 10 óra 30 perckor állítottak meg egy kerékpárral közlekedő személyt a 6-os számú főútvonal 145-ös kilométerszelvényében. A férfi egy általuk már jól ismert bonyhádi lakos volt, aki ellenőrzésekor elmondta, hogy a kerékpár nem az övé, tulajdonosának tudta és belegyezése nélkül hozta el, mert szerette volna eladni.

A kerékpár tulajdonosa, egy őcsényi nő 10 óra 49 perckor tett feljelentést, mert az egyik szekszárdi áruház előtti kerékpártárolóból valaki ellopta a fekete színű, női vázas biciklijét, a hozzá tartozó kerékpárzárral – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A bonyhádi rendőrök a 21 éves helyi férfit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a lopott kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.

A képen: A sértett a délutáni órákban átvette kerékpárját a Bonyhádi Rendőrkapitányság két munkatársától. Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close