full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Még a kihallgatásról hazamenet is bűncselekményeket követett el

Még a kihallgatásról hazamenet is bűncselekményeket követett el

2020.04.01. A tolnai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 25 éves helyi lakossal szemben folytattak lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Mint arról korábban beszámoltunk, egy tolnai férfi tett feljelentést 2019. szeptember 30-án a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az előző éjszaka családi házának udvarára bemászva, az ott álló – nyitott – autójából ellopta pénztárcáját és laptoptáskáját a benne levő iratokkal és készpénzzel együtt.

Ugyanezen az éjszakán, szintén Tolnán egy társasház nyitott ajtaján ment be ismeretlen, és a lépcsőházból ellopott egy babakocsit, valamint öt – a falra felhelyezett – tájképet.

A tolnai rendőrök néhány órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit, akit szeptember 30-án gyanúsítottként hallgattak ki egyrendbeli lopás bűntett, egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli magánokirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi kihallgatását követően – még a hazafelé úton – további bűncselekményeket követett el. A rendőrök a nála tartott házkutatás során az előző napokban a város területén elkövetett bűncselekményből származó tárgyakat találtak. A 25 éves elkövetőt 2019. október 1-jén ismét előállították, melynek során agresszíven viselkedett, és megrongált egy szolgálati gépkocsit is. A férfit a tolnai rendőrök őrizetbe vették, és további hat bűncselekmény – egyrendbeli rongálás vétség és ötrendbeli lopás vétség – elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi büntetés-végrehajtási intézetben várja a vádemelést.

A Tolnai Rendőrőrsön befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

* A képp illusztráció
Read previous post:
Close