full screen background image
Keresés
2018 december 15 - szombat
  • :
  • :

Még aznap visszakapta ellopott kocsiját egy decsi férfi

Még aznap visszakapta ellopott kocsiját egy decsi férfi

2016.07.21. Még aznap visszakapta az autóját egy decsi férfi, hogy a járművet ellopták.

2018hirdetés

A Decsen leparkolt személygépkocsit kedden lopták el, a tolvajnak könnyű dolga volt, ugyanis a tulajdonos a járműben hagyta az indítókulcsot. A Szekszárdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A decsi körzeti megbízott a bejelentést követően rövid időn belül azonosította a feltételezett elkövetőt, egy 28 éves helyi férfit, akinél az autót is megtalálta. A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai az eltulajdonított autót lefoglalták, majd a sértett részére még aznap visszaadták.

A decsi férfi az intézkedést követően köszönőlevélben fejezte ki háláját a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a helyi körzeti megbízott felé, méltatva a gyors, szakszerű és lelkiismeretes munkát.

Az ügyben a további eljárást – a 28 éves férfi szabadlábon hagyása mellett- a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close