full screen background image
Keresés
2021 április 13 - kedd
  • :
  • :

Még pár napig tart a decsi Vaskó család megsegítésére indított jótékonysági licit

Még pár napig tart a decsi Vaskó család megsegítésére indított jótékonysági licit

2017.06.09. Hamarosan lejár annak az online jótékonysági licitnek a határideje, amely során a riói olimpián bronzérmes magyar úszó, Kenderesi Tamás árverésre bocsájtotta olimpiai melegítőjét. Az úszó által önállóan szervezett jótékonysági liciten befolyt legmagasabb összeg a Vaskó család támogatását célozza.

Mint azt megírtuk, a Vaskó család decsi családi háza tavasszal égett porig. Tamás a sport által ismerte meg a családot még a szerencsétlenség előtt, ugyanis mindketten egy dzsúdóversenyen szurkoltak saját családtagjaiknak. Itt beszélgettek először. Az olimpiai úszó csak pár nappal később tudta meg, hogy épp az a család veszítette el szinte mindenét a tűzben, amelyikkel testvére versenyén a motivációról és kitartásról beszélgetett. Ekkor döntötte el, hogy segíteni szeretne rajtuk.

Kenderesi Tamás 2016-os riói olimpiai, „Hungary” feliratú, zöld színű tréningruhájára a www.kenderesitamas.hu weboldalon, regisztrációt követően lehet licitálni. Tamás a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: „Ezúton is kérek mindenkit, hogy aki kicsit is szeret engem és módja van rá, támogassa a családot akár így, akár más módon. Bízom benne, hogy az egész országból érkeznek majd felajánlások a június 13-ig tartó aukcióra.”

Jelenleg a licit legmagasabb összege 200.000 Ft-on áll. Az aukció 2017.05.25. napján 13:00 órakor kezdődött és 2017.06.13. napján 13:00 óráig tart. (A licit tárgyát, tehát a szabadidőruhát a teljes időtartam alatt Pécsett, a Nana Bistro & Bar-ban lehet megtekinteni.)

A képen Kenderesi Tamás és a Vaskó Család.

Kapcsolódó cikkek
A decsi tűzeset károsultjait segíti Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó
Egy egész élet munkája vált hamuvá Decsen
Az emberek szeretete, az összefogás ad erőt a Vaskó családnak
Read previous post:
Close