full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Megállapodást kötött a katasztrófavédelem és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület

Megállapodást kötött a katasztrófavédelem és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület

2017.08.17. Együttműködési megállapodást kötött a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület.

Az egyesület működéséhez tartozó területek közbiztonságának, tűzbiztonságának fenntartása, valamint a halgazdálkodás és az emberi környezet védelme érdekében kötött megállapodást az együttműködő szervezetek vezetői szerdán írták alá.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vállalta, hogy évente tájékoztatást ad a Horgász Egyesület területén történt tűzoltással és műszaki mentési tevékenységgel kapcsolatos beavatkozásokról és segítséget nyújt környezetszennyezés esetén a károk felszámolásában.

A horgász egyesület vállalta, hogy tájékoztatást ad a kezelésében lévő vizek és a hozzá tartozó vízpartok változásairól, az egyesület katasztrófavédelmet érintő tevékenységéről, a horgászrendről, annak változásairól, a tervezett halgazdálkodásról, valamint szükség esetén eszköz és terület biztosításával közreműködik katasztrófavédelmi gyakorlatok végrehajtásában, valamint a tűzoltók gyakorlati képzésében. Vállalta továbbá, hogy a rendelkezésre álló eszközök biztosításával segítséget nyújt a vizeken bajbajutott emberek mentésében.

Az együttműködési megállapodást a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Dr. Balázs Gábor tű. ezredes, tűzoltósági tanácsos megyei igazgató, a Horgász Egyesület részészéről Bischof Attila elnök látta el kézjegyével.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close