full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Tolnában van az egyik legkevesebb fertőzött az arányokat tekintve

Tolnában van az egyik legkevesebb fertőzött az arányokat tekintve

2020.04.14. Meghalt 13 beteg, és egy nap alatt 54-gyel, 1512-re nőtt az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon. 

A honlapon azt írták, hogy az elhunytak száma 122-re emelkedett kedden. Hozzátették, a csoportos megbetegedések szakaszában van a járvány, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.

Tolna megyében továbbra is 13 koronavírusos beteg volt kedd reggel. Ennél összességében csak Heves (11) és Békés megyében (12) van kevesebb koronavírusos beteg. A keddi adatok szerint Tolnában van az egyik legkevesebb fertőzött az arányokat tekintve.

A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők és aki teheti, maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat, amelyeket a kormány határozatlan időre meghosszabbított.

Grafika: koronavirus.gov.hu

Különösen kérik a budapestieket, hogy tartsák be a korlátozásokat, mert a fővárosban van a legtöbb fertőzött (732 fő). A honlapon elérhető térkép szerint Budapestet Pest megye követi 220 fertőzöttel, majd Fejér megye következik 106 fertőzöttel.

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close