full screen background image
Keresés
2021 június 16 - szerda
  • :
  • :

Meghittebbé tette a készülődést a jótékonysági akció

Meghittebbé tette a készülődést a jótékonysági akció

2016.12.22. Folytatva a szép hagyományt Filóné Ferencz Ibolya az idén is ellátogatott az „Együtt 1 másért” Nappali Intézménybe karácsony előtt, hogy közösen készítsen adventi díszeket az értelmileg sérült, fogyatékkal élő fiatalokkal, akik már nagyon várták Bonyhád polgármesterét.

A mosolyok mellett ajándékkal is készültek neki, megköszönve az egész éves anyagi és erkölcsi segítséget, amit vezetésével a bonyhádi önkormányzat biztosít számukra.

– Mindig nagy örömmel jövök az intézménybe, ahogy ők, úgy én is várom ezeket a pillanatokat. Azon leszek, hogy 2017-ben is segítsem őket. Álom Gyöngyi intézményvezetővel az élen köszönöm valamennyi dolgozó, munkatárs példaértékű szerepvállalását – mondta a polgármester, aki a Dózsa György utcai épületben egy jótékonysági akció kezdeményezőjének is hálás volt. Név szerint Sebestyén Krisztiánnak, akinek ötlete alapján völgységi családok karácsonyfának való fenyőket ajánlottak fel helyi intézményeknek.

A fákat ő maga és segítője, Nász Valentin vágta ki, majd juttatta el a majosi Napsugár óvodába, a Bonyhádi Gondozási Központ idősek klubjába, illetve otthonába és a már említett „Együtt 1 másért” Nappali Intézménybe. Mind a négy helyen nagyon örültek az ajándéknak, köszönetet mondva a felajánlóknak – Váncsa Zsoltéknak, Dobó Krisztináéknak, Reifné Tóth Veronikának – és természetesen a munka dandárját vállaló, két fiatalembernek. – Sokan segítettek az akció megvalósításában, amiért én is hálás vagyok mindenkinek. Hihetetlen izomlázam lett, de a fogadtatás, amiben részesültünk, mindenért kárpótolt! – jegyezte meg Sebestyén Krisztián, akinek – társával együtt – ajándékkal köszönte meg nemes cselekedetét a város polgármestere.

Forrás/fotó: Bonyhad.hu – Vizin Balázs. További fotók az oldalon – kattintson!
Read previous post:
Close