full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Megöltek egy gyermeket Szekszárdon

Megöltek egy gyermeket Szekszárdon

2019.03.09. Őrizetbe vettek egy helyi férfit, miután egy eltűnt gyermek holttestére bukkantak Szekszárdon, a Patak utcánál.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 8-án az esti órákban, hogy egy gyermek délután otthonából eltűnt. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti patak medrében megtalálták az eltűnt gyermeket, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vettek.


Videó: Tolnatáj Televízió

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást.

A rendőrség vasárnap közölte: az emberölési ügyben őrizetbe vett 19 éves helyi férfi részleges beismerő vallomást tett – kattintson! 
Read previous post:
Close