full screen background image
Keresés
2021 május 7 - péntek
  • :
  • :

Megsérült két kisgyerek és a nagyapjuk Szekszárdnál – fotók

Megsérült két kisgyerek és a nagyapjuk Szekszárdnál – fotók

2017.10.06. Hárman megsérültek péntek délután négy óra körül Szekszárd határában, a Keselyűsi úton, amikor árokba borult egy személyautó.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó péntek délután Szekszárd külterületén, a Keselyűsi úton. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat – közölte a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A helyszíne érve három mentőautót, két tűzoltójárművet és két rendőrautót láttunk. Az árokba borult személyautóból a tűzoltók a szemünk láttára mentették ki az oldalsó ablakon át a járműben ülőket. Egy tíz év körüli kisfiú az általunk látottak alapján a fején szenvedett sérülést, őt az egyik mentőautóban ápolták. A baleset helyszínén félpályán lezárták az utat, a forgalmat rendőrök irányították.

Fotó: Kadarka.net

A Szekszárdi Menőállomásnál elmondták, a balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek. Két gyermek és a nagyapjuk sérült meg, a gyerekek nagyanyja sérülés nélkül megúszta a balesetet, mely súlyosabban is végződhetett volna, de  a járműben ülők szerencsére bekapcsolták a biztonsági övet.

A baleset egyik szemtanúja portálunknak elmondta, Szekszárd felől Keselyűs irányába haladt autójával, amikor a mögötte, vele egy irányba haladó jármű az árokba csapódott. A kocsi előzésbe kezdett, de vezetője későn észlelte, hogy már egy másik autó is előzésbe kezdett, a jármű ezt követően borult az árokba.

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close