full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Megszakította rossz sorozatát a Paks az MTK ellen

Megszakította rossz sorozatát a Paks az MTK ellen

2019.04.27. A Paks egygólos győzelmet aratott szombaton a vendég MTK Budapest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának egyik kiesési rangadóján.

A hazaiak hét nyeretlen mérkőzés után gyűjtötték be ismét a három pontot, egyáltalán gólt is öt meccs után szereztek. A fővárosiak sorozatban negyedik vereségükkel a veszélyzónába kerültek, de az őket megelőző paksiak sem nyugodhatnak meg teljesen.

OTP Bank Liga, 30. forduló:
Paksi FC-MTK Budapest 1-0 (1-0)
——————————-
Paks, 1153 néző, v.: Vad II.
gólszerző: Hahn (25.)
sárga lap: Lenzsér (23.), Szabó J. (45.), Remili (88.), illetve Torghelle (20.), Gengeliczki (29.), Katona (71.)

Paksi FC:
———
Nagy G. – Kővári, Lenzsér, Fejes, Szabó J. – Papp K., Simon Á. (Remili, 68.) – Kesztyűs (Kecskés, 59.), Windecker, Bartha – Hahn (Egerszegi, 80.)

MTK Budapest:
————-
Horváth L. – Katona (Banahene, 84.), Pintér Á., Gengeliczki, Szelin – Kanta – Lencse (Kulcsár, 65.), Vogyicska, Bognár I., Vass (Mihajlovic, 84.) – Torghelle

Mindkét csapat elsősorban a biztonságra törekedett, ennek megfelelően az első negyedórában egyik kapusnak sem akadt dolga. Valamelyest az MTK-nál volt többet a labda, mégis a Paks szerzett vezetést váratlanul. A bekapott gól kissé megzavarta a fővárosi együttest, amely így kis híján kétgólos hátrányba került, de néhány perc után rendezte sorait, a szünet előtti percekben pedig már egyértelműen veszélyesebben futballozott ellenfelénél.

A folytatásban eleinte a vesztésre álló MTK támadott többet, de komoly gólhelyzetig nem jutott, majd kiegyenlítődött a játék és többnyire a pálya közepén zajlottak az események. Az utolsó negyedórában a fővárosiak nagyobb nyomást tudtak helyezni a paksi védelemre, de az stabil maradt, így Nagynak csak néhányszor kellett védenie a minimális előny megtartásához.

Fotó: paksifc.hu

MTI
Read previous post:
Close