full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Megtelt a Szent István tér Péterfy Bori & Love Band koncertjén

Megtelt a Szent István tér Péterfy Bori & Love Band koncertjén

2018.09.15. Megtelt a Szent István tér Péterfy Bori & Love Band péntek esti koncertjén, melyet a Szekszárdi Szüreti Napok rendezvénysorozata részeként tartottak meg.

A koncerten, mely fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt vonzott, Péterfy Bori az előadóteret a nézőtértől elválasztó kordonon keresztül rajongói közé is beugrott, amivel igen csak meglepte a rendkívül hálás közönséget. A koncerten – melyen sok ezren lehettek jelen – Bori többször is elmondta, eddig ez élete legjobb „szüreti mulatsága”.

Van élet a Vámpíron és az Ópiumon is túl

A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, a néhai Amorf Ördögök tagságából. Péterfy Bori színésznőként is aktív a mai napig, bár az intenzívebb színészi munka a zenekar kedvéért háttérbe szorult. A Love Band működésének tíz éve alatt hat stúdióalbumot jelentetett meg, és sokszáz fesztivál- és klubkoncertet adott. A Tövisházi Ambrus által vezetett, nemrégiben megújult tagságú csapat az elmúlt két évben nem unatkozott, és közönségét is elkényeztette: két új albumot mutattak be. A 2016-os Szédülés és a 2017 végén megjelent, tíz éves jubileumra készült Bori X dalai megmutatják, hogy van élet a Vámpíron és az Ópiumon is túl: a Love Band erősebb, mint valaha. (Forrás: Babits Mihály Kulturális Központ)

Szekszárdi Szüreti Napok 2018. – kattintson a részletes programleírásért!

Szekszárdi Szüreti Napok 2018. – kattintson a Borudvar térképéért!

Közlekedési információk – kattintson!

Fotó: Kadarka.net

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close