full screen background image
Keresés
2019 december 29 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Megütötte a nőt, majd betört a lakásába és elvágta a gázpalack csövét

Megütötte a nőt, majd betört a lakásába és elvágta a gázpalack csövét

2019.02.16. Vádemelést javasol a rendőrség egy bonyhádi férfi ellen.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság eljárást folytatott magánlaksértés és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az 52 éves férfi – a nyomozás adatai szerint – 2018. december 22-én délben Bonyhádon, az utcán összeveszett a párjával, majd megütötte és meglökte a nőt, aki nekiesett egy ház falának. Néhány órával később a férfi megjelent a nő lakásán, majd mivel az asszony nem volt otthon, betört a házba, ahol poharakat és tányérokat tört szét, illetve elvágta a gázpalack műanyag csövét, amelyből szivárogni kezdett a gáz.

A férfi aznap újból megjelent a háznál, majd erőszakkal benyomta a kaput, ez alkalommal viszont már otthon volt a párja, és többszöri felszólítást követően a férfi távozott a lakástól.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

* A vezetőkép illusztráció

Fotó: TMRFK


garázdaság magánlaksértés


Read previous post:
Close