full screen background image
Keresés
2020 szeptember 14 - hétfő
  • :
  • :

Megverte és kirabolta áldozatát a szekszárdi vasútállomásnál

Megverte és kirabolta áldozatát a szekszárdi vasútállomásnál

2020.06.21. A szekszárdi rendőrök befejezték a vizsgálatát annak az ügynek, amit egy koppányszántói férfi ellen indítottak rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Szekszárdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 63 éves férfi ellen, aki 2020. február 12-én a délelőtti órákban Szekszárdon a vasútállomás mögötti területen előzetes szóváltást követően – egy sétabottal – megvert egy 67 éves férfit, majd átkutatta a sértett ruházatát, és elvette a nála levő kétezer forintot.

Az adatgyűjtést követően az egyenruhások egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható koppányszántói férfit. A nyomozók őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, melyet a Szekszárdi Járásbíróság elrendelt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close