full screen background image
Keresés
2020 augusztus 10 - hétfő
  • :
  • :

Melegszik az idő a hétvégén

Melegszik az idő a hétvégén

2020.02.21. Tíz fok feletti csúcshőmérsékletek várhatók az előttünk álló hétvégén Szekszárdon és környékén. 

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén szombat hajnalban -1, napközben 11, vasárnap hajnalban 4, napközben 13 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján szombaton mérsékelt, vasárnap mérsékelt, időnként erős légmozgásra lehet számítani. Az égbolt szombaton kissé és közepesen, vasárnap erősen felhős lesz. Csapadék nem várható.

Hétfőn hajnalban 10, napközben 6, kedd hajnalban 2, napközben 16, szerda hajnalban 6, napközben 10 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Hétfőn 1-, szerdán mintegy 7 mm csapadék várható.

Országos előrejelzés

Szombaton napsütésre kell készülni, csapadék nem várható. A szél megélénkül, kis területen meg is erősödik. A minimumhőmérséklet mínusz 6 és 0, a maximumhőmérséklet 7-13 fok között alakul, nyugaton lesz a melegebb, északkeleten a hűvösebb.

Vasárnap többnyire erősen felhős, vagy borult idő várható. Délnyugaton estig nem valószínű csapadék, onnan észak, északkelet felé haladva ugyanakkor fokozatosan növekszik az eső, záporeső esélye. A szél többfelé erős, néhol viharos lesz. A leghidegebb órákban 1-7 fok lesz. Napközben 10-16 fokig melegszik az idő – olvasható az előrejelzésben.

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close