full screen background image
Keresés
2021 január 22 - péntek
  • :
  • :

Merops Étterem – luxus a mindennapokra

Merops Étterem – luxus a mindennapokra

2015.06.25. Mindenki előtt nyitva áll a Merops Étterem, mely megújult étlappal, elérhető áron kínál különleges élményt Szekszárdon. PROMÓCIÓ

Legyen szó egy csésze kávéról, egy pohár fröccsről, vagy akár többfogásos vacsoráról, a négycsillagos Hotel Merops éttermébe bármikor, bárki betérhet. A páratlan hangulatot árasztó belső kialakítás, a kényelmes fotelek és székek a luxus érzését kínálják a mindennapokra. Mindezt megfizethető áron.

A Merops megújult étlapja – amit Segal Viktor országos hírű séf szakmai irányításával állítottak össze – egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt Szekszárdon. A kínálat a vegetáriánus és a húsételek, illetve a desszertek szerelmeseinek is tartogat különlegességet. Az étlapon olyan már nevében is ínycsiklandó ételek szerepelnek, mint a grillezett gomolyasajt saláta sült paradicsommal, a borókás vaddisznócomb házi szélesmetélttel és a mangós krémes.

Az étterem öt elkötelezett szakácsa, Munk Tamás konyhafőnök irányítása alatt, kiváló minőségű, helyi alapanyagokból készíti el a fogásokat. A páratlan gondoskodás és az exkluzív környezet valódi garancia a sokrétű élményre. A kivételes borkínálatnak köszönhetően pedig mindig az adott ételhez leginkább illő bort fogyaszthatja.

A Merops Étterem a Mészáros Borház klasszikus és válogatás borainak széles választékát kínálja vendégei részére. A hazai és nemzetközi versenyeken sikert-sikerre halmozó Mészáros Pál mintegy 25 féle bora található meg az itallapon. A kiváló borokat az éttermekben megszokottnál jóval kedvezőbb áron kínálják. Emellett a borház saját, illetve a Brill Pálinkaház minőségi párlatai is elérhetők.

A belvárosban, mégis csendes helyen található étterem madárcsicsergős terasza és udvara, ideális helyszíne a baráti beszélgetéseknek és üzleti találkozóknak, vagy éppen romantikus vacsoráknak. Az étterem és az udvar tökéletes környezetet kínál a nagyobb társaságot vonzó rendezvényeknek, például születésnapoknak, vagy esküvőknek is.

Az autóval érkező vendégek számára a parkolás sem jelenthet gondot. Az étterem látogatói a Merops Kossuth Lajos utcai parkolójában találhatnak szabad megállóhelyet.

Biztosítsa be helyét a Meropsban online asztalfoglalással. Az étterem honlapján található űrlap segítségével ezt néhány pillanat alatt megteheti. Az online asztalfoglaláshoz kérjük ide kattintson!

Játsszon a Meropsszal és nyerjen 10.000 forint értékű utalványt az étterembe!

Most akár ingyen is belekóstolhat az exkluzív étterem különleges kínálatába. Ehhez nem kell mást tenni, mint részt venni a Merops nyereményjátékán. Csak három egyszerű kérdésre kell helyesen felelni, illetve szükség lesz nevére, e-mail címére. Ezt követően máris esélyessé válik, hogy megnyerje a tízezer forint értékű utalványt, amit álmai éttermében, a Meropsban válthat be.

A nyereményjáték nevezési határideje 2015. július 2. 16.00

A nyereményjáték indításához kérjük ide kattintson!


Merops Étterem

Nyitva tartás
Hétfő-szombat 11.00 – 23.00
Vasárnap 11.00 – 21.00

Cím: 7100. Szekszárd, Rákóczi utca 20.
Tel.: +36 74 684 950
Web: Merops Étterem
Facebook: https://www.facebook.com/hotelmerops
Mail: meropsetterem@hotelmerops.hu
Parkoló: 7100 Szekszárd, Kossuth L.u.20.

 
Read previous post:
Close