full screen background image
Keresés
2018 december 15 - szombat
  • :
  • :

Mészáros Pál kadarkájával lephettük meg olvasónkat

Mészáros Pál kadarkájával lephettük meg olvasónkat

2016.07.15. A Mészáros Pál Borház és Pince jóvoltából egy üveg kiváló borral lephette meg a Kadarka.net a portál Facebook oldalának négyezredik tagját.

2018hirdetés

Korábban elhatároztuk, hogy oldalunk minden ezredik lájkolóját megjutalmazzuk egy üveg borral. Oldalunk Facebook lájkolóinak száma még a múlt héten érte el a négyezret. Szerencsés olvasónknak, a zombai Nagy Ágnesnek a szekszárdi Mészáros Pál Borház és Pince felajánlásának köszönhetően egy üveg 2014-es évjáratú félszáraz fehér kadarkával köszönhettük meg, hogy a Kadarka.net-et böngészi. Mint azt Ágnes elmondta, ha nem is túl gyakran, de szokott bort fogyasztani, így jó helyre került a nyeremény.

A Kadarka.net portál 2015. március 27-én, vagyis bő egy éve, Facebook oldalunk pedig valamivel korábban indult. Ezúton is köszönjük látogatóinknak, hogy minket olvasnak!

Mészáros Pál Borház és Pince – Kadarka Fehér 2014 Classic Selection

Meglepően friss, üde, szőlővirág illatú. Ízvilágában a szőlő gyümölcs ízjegyei fedezhetőek fel. Színében halvány pirkadt szín látható. A pincészet speciálisan túrós réteshez ajánlja, de más desszertekhez, vagy halétel fogyasztásához is nagyszerű. Ajánlott fogyasztási hőmérséklete 7-9ºC.

Lassan hűtve az igazi

Az ideálisnál melegebb hőmérsékleten gyorsabban szabadul fel az alkohol, ami elnyomja a borban fellelhető gyümölcsös jellegeket. A bort sosem szabad mélyhűtőben fagyasztani, mert szerkezete átalakul és megzavarodik. A helyes módszer, ha három-négy órán át hagyjuk a bort, hogy fokozatosan tudjon lehűlni.

A Kadarka.net Facebook oldalát itt találja – kattintson!

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close