full screen background image
Keresés
2021 június 25 - péntek
  • :
  • :

Minden ok nélkül arcon ütötte a férfit

Minden ok nélkül arcon ütötte a férfit

2019.07.10. A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy helyi férfival szemben indítottak garázdaság és más bűncselekmény elkövetése miatt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 21 éves paksi fiatal tett bejelentést a rendőrségre, mert 2019. május 12-én 22 óra 45 perc körül egy számára idegen férfi a város egyik terén odalépett hozzá, és minden előzmény nélkül arcul ütötte. A sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek, és a szemüvege is eltörött. A fiatal barátai az elkövető után mentek, és a rendőrség kiérkezéséig figyelték. Az egyenruhások rövid időn belül – a cselekmény helyszínétől nem messze – igazoltatták a 27 éves helyi férfit, akit előállítottak, azonban olyan ittas volt, hogy kórházba kellett szállítani.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi az eljárás során tett gyanúsítotti kihallgatása során azzal védekezett, hogy nagyon részeg volt azon a napon, és semmire sem emlékszik abból, amit tett.

A paksi rendőrök szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

* A kép illusztráció

 
Read previous post:
Close