full screen background image
Keresés
2022 január 15 - szombat
  • :
  • :

Minden program és előadás elmarad a Babits Mihály Kulturális Központban!

Minden program és előadás elmarad a Babits Mihály Kulturális Központban!

2020.03.12. Március 31-ig bezárólag biztosan minden előadás és program elmarad a Babits Mihály Kulturális Központban, tekintettel a rendkívüli vészhelyzetre – áll a csütörtökön az intézmény által kiadott közleményben.

A közlemény szerint a Kormány döntése alapján, a nyilvános rendezvényeket érintő tiltásnak megfelelően meghatározatlan ideig, de legalább március 31-ig minden előadás és program elmarad az intézményben. A korlátozás a mozi vetítéseket egyelőre nem érinti.

A következő két hétben közel háromszáz esemény valósult volna meg a kulturális központban, ezek átszervezése, újratárgyalása nagy felelősséget ró az intézményre. Az előadások pótlásáról, esetleges jegyvisszaváltásról a későbbiekben, az ide vonatkozó kormányhatározat megjelenése után adnak tájékoztatást – szerepel a közleményben.

Az intézmény arra kéri látogatóit, hogy a megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatosan egyelőre sem telefonon, sem személyesen ne keressék a jegypénztárat, ugyanis a jelenleginél bővebb tájékoztatást ott sem tudnak adni.

A közlemény hozzáfűzi, a kulturális központnál bíznak benne, hogy a fenti intézkedéssel hozzájárulhatnak a jelenlegi helyzet súlyosbodásának elkerüléséhez.

Mint azt megírtuk, intézmény szerdán közölte, Szekszárdon is elmarad a március 15-i megemlékezés. Az ünnepi műsort azonban felveszik és március 15-én. 10 órakor a Babits Mihály Kulturális Központ Facebook oldalán, valamint egyéb médiafelületeken levetítik.
Read previous post:
Close