full screen background image
Keresés
2021 június 25 - péntek
  • :
  • :

Mindent ellopott a család a házból

Mindent ellopott a család a házból

2019.07.18. A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy fürgedi társaság ellen indítottak lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Mint arról korábban beszámoltunk, egy ozorai férfi tett feljelentést a rendőrségen 2019. május 10-én, mert testvére üresen álló fürgedi házába ismeretlenek betörtek, és onnan élelmiszert, laptopot, telefont és egyéb használati tárgyakat loptak el.

Az esettel kapcsolatban a Tamási Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A betörés után rövid időn belül a rendőrök látókörébe került egy háromfős társaság, – egy fürgedi férfi, nevelt fia és sógora – akiket elszámoltattak, majd gyanúsítottként hallgattak ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetők a bűncselekmény elkövetését elismerték. Az ellopott tárgyak nagy része a házkutatás során megkerült, melyeket az egyenruhások visszaadtak a feljelentőnek.

A Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close