full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Miskolcon őrizheti meg veretlenségét a KSC Szekszárd

Miskolcon őrizheti meg veretlenségét a KSC Szekszárd

2019.10.12. Mindössze három forduló után már csak a Sopron Basket és az Atomerőmű KSC Szekszárd áll veretlenül bajnokságban. A szekszárdi gárda vasárnap Miskolcon arathatja negyedik győzelmét.

A hétközi fordulóban remek játékot mutatott be a szekszárdi együttes, mely 85-63-ra legyőzte a a PEAC-Pécset. A Miskolc egy rendkívül szoros összecsapáson három ponttal maradt alul a Győrben, így a csapat minden bizonnyal mindent megtesz, hogy hazai pályán bizonyítson szurkolóiknak. A KSC Szekszárd csapata vasárnap, 17 óra 30-kor lép pályára a Miskolci Generali Arénában.

Tyaunna Marshall, a szekszárdi klub játékosa a múlt hétvégi Vasas Akadémia elleni találkozón hüvelykujj sérülést szenvedett. Sajnos az elvégzett orvosi vizsgálatok törést állapítottak meg „Ty”-nál, ami miatt a tengerentúli hátvéd-bedobó legalább három-négy hetes kihagyásra kényszerül.

A klubvezetés az amerikai légiós pótlására honfitársát, Cherise Daniel-t szerződtette. A 31 éves, 180 cm magas hátvéd a 2016/2017-es szezonban ezüstérmet szerzett a KSC-vel, ezúttal pedig egy hónapos időszakra érkezik.
Read previous post:
Close