full screen background image
Keresés
2020 augusztus 12 - szerda
  • :
  • :

Mozdulj, Bonyhád! – felidézték a tartalmas, élménydús nyarat

Mozdulj, Bonyhád! – felidézték a tartalmas, élménydús nyarat

2017.09.23. A hagyományokat követve, az Autómentes Nap zárásaként jutalmazta Bonyhád Város Önkormányzata azokat a fiatalokat, akik a Mozdulj, Bonyhád! legutóbbi, 2017-es programsorozatában kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Vizin Balázs, az önkormányzat kommunikációs munkatársa köszöntötte a Városházán megjelenteket, kiemelve, hogy a visszajelzések alapján idén is nagy sikere volt az önkormányzat kezdeményezésének, amelynek alapvető célja a fiatal generáció egészségtudatos szemléletre való ösztönzése. Továbbá az, hogy rávilágítson: sokkal jobb Bonyhádon, élménydús programokkal nyaralni, mint a számítógép előtt ülve.

Szabó Tibor alpolgármester köszönetet mondott valamennyi résztvevőnek, akik csatlakoztak a gyalogos- és a kenutúrától a focitornáig, számos programot csokorba gyűjtő eseménysorozathoz, egyúttal arról biztosított mindenkit, hogy 2018-ban is folytatódik a Mozdulj, Bonyhád! – amelynek koordinátora, Bischof Tamás is üdvözölte a jelenlévőket. Örömmel jegyezte meg, hogy sokan, fiatalok és idősebbek egyaránt csatlakoztak a júniustól augusztusig tartó programokhoz. Ezt követően Szabó Tibor átadta az egyéni, illetve a csoportos nyereményakció díjait, amelyeknél az alábbi végeredmény született.

Egyéni nyereményakció:

A táblagép nyertese: Gáspár Ákos

(az ajándékot Bonyhád Város Önkormányzata ajánlotta fel)

A táska nyertese: Gáspár Andrea

(az ajándékot a Táskák és Szeszélyek üzlet ajánlotta fel)

A logikai játék nyertese: Szakácsné Donáth Helga

(az ajándékot a Játékkuckó ajánlotta fel)

Csoportos nyereményakció:

Bonyhád Város Önkormányzata mindösszesen 100.000 forint utazási támogatást biztosított a kategória I-III. helyezettjének 50, 30, 20 ezer forintos felosztásban.

I. BÁI Széchenyi István Általános Iskola 7. d. osztály

II. Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium 6. b. osztály

III. BÁI Széchenyi István Általános Iskola 6. c. osztály

Forrás/fotó: bonyhad.hu. További képek az oldalon – kattintson!
Read previous post:
Close