full screen background image
Keresés
2022 január 17 - hétfő
  • :
  • :

Műszaki mentésekhez és tűzesetekhez vonultak a tűzoltók Tolnában

Műszaki mentésekhez és tűzesetekhez vonultak a tűzoltók Tolnában

2017.07.31. Műszaki mentések és tűzesetek is adtak munkát a megye tűzoltó egységeinek az elmúlt hétvégén.

Utólagosan bejelentéshez vonultak a tolnai önkormányzati és a faddi önkéntes tűzoltók Faddra szombat kora délután. Egy családi ház melléképületének tetejét javította a tulajdonos, miközben a tető szigetelésére szolgáló szalma lángra kapott. A tüzet sikerült megfékezni, amit utólag jeleztek a tűzoltóság felé. A tűzoltók a helyszínt átvizsgálták és adatfelvételezést végeztek. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A letárcsázott szántóföldön égett egy személyautó Dalmand közelében vasárnap délelőtt. A lángokat a dombóvári hivatásos tűzoltók fékezték meg, az autó elszállításáról a tulajdonosa gondoskodott. A eset során senki nem sérült meg.

Árokba hajtott egy személyautó az 5603-as út 3-as kilométerénél, Bátaszék közelében szombat kora este. A járműben négyen utaztak, egyikük súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg. Mindhármukat kórházba szállították a mentők. A bátaszéki önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágó segítségével szabadították ki a súlyos sérültet az autóból.

Nagyméretű leszakadt faág okozott balesetet a 61-es úton Tamási és Dombóvár között vasárnap este, amikor egy személyautó árokba hajtott miatta. A baleset során személyi sérülés nem történt, az autót a dombóvári hivatásos tűzoltók áramtalanították.

A 6-os út 156-os kilométerénél, Bonyhád közelében is leszakadt faág adott munkát a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltóknak vasárnap késő este, csakúgy, mint a bonyhádi szociális otthon udvarában. Mindkét esetben motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyes növényeket.

A képen: árokba hajtott egy személyautó Bátaszéknél. Fotó: KMSZ
Read previous post:
Close