full screen background image
Keresés
2019 december 7 - szombat
  • :
  • :

Műszaki mentésekhez riasztották a megye tűzoltóit

Műszaki mentésekhez riasztották a megye tűzoltóit

2017.07.03. Főként műszaki mentésekhez vonultak a megye tűzoltói az elmúlt hétvége folyamán.

Háromszáz négyzetméteren erdő aljnövényzete égett Kajdacs Középhídvégen pénteken kora délután. A tarlót kiérkezés előtt körbetárcsázták, az erdőben keletkezett tüzet pedig eloltották.A paksi hivatásos tűzoltók utómunkálatok végeztek.

Letört faág veszélyeztetett egy homokozót Szekszárdon a Béri Balogh Ádám utcában péntek reggel. A szekszárdi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Gázvezetéket sértett meg egy munkagép péntek délelőtt Pakson az Ipari Park területén. A paksi hivatásos tűzoltók egy sugárral biztosították a helyszínt, a katasztrófavédelmi mobil labor pedig méréseket végzett. A hasonló esetekben érintett társhatóság is a helyszínen tartózkodtak, a gázt a szolgáltató szakemberei elzárták. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Vízmosás miatt keletkezett mélyedésbe hajtott és forgalmi akadályt jelentett egy kisteherautó Tamásiban szombat délelőtt. A járművet a tamási önkormányzati tűzoltók húzták ki a gödörből, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Lakóházra dőlt egy nagyméretű faág Vásárosdombón szombat délután, veszélyeztetve a ház idős lakóját. A veszélyt jelentő fát a dombóvári hivatásos tűzoltók távolították el.

A forgalmat veszélyeztette egy nagyméretű leszakadt faág Dombóvár Fő utcájában vasárnap délután. A fát a város hivatásos tűzoltó láncfűrésszel távolították el.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close