full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Múzeumi információs napot tartanak

Múzeumi információs napot tartanak

Múzeumi információs napot tart a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum április 14-én kedden, 13 és 16 óra között.

Várják a nevelési, közoktatási intézmények pedagógusait, szabadidő szervezőit, a felsőoktatási intézmények oktatóit, a közgyűjtemények vezetőit, muzeológusait és közművelődési munkatársait, valamint a civil szervezetek képviselőit.

A rendezvény célja a Vissza a múltba, a tárgyak emlékezete című TIOP 1.2.2. 11/1. számú pályázattal megvalósuló Látványtár rendezési munkálatainak megtekintése a pincemúzeumban. Lesz még módszertani műhely, valamint kerekasztal beszélgetés a Látványtár közművelődési és múzeumpedagógiai hasznosításáról.
A csoportokat 13 és 16 óra között minden félórában indítják dr. Gaál Zsuzsanna projektmenedzser vezetésével. Egyszerre legfeljebb 25 főt tudnak fogadni, ezért csoportos bejelentkezés esetén részvételi szándékukat – a kívánt időpont megjelölésével – szíveskedjenek jelezni április 10-ig. A részvétel ingyenes.

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet a +36 74/ 316 222-es telefonszám 21-es mellékén, valamint a +36 20/39 12 412-es telefonszámon, illetve a következő e-mail címen: anzsu@wmmm.hu.
A múzeum honlapját itt találja – kattintson!
A múzeum adatlapját itt láthatja – kattintson!

 
Read previous post:
Close