full screen background image
Keresés
2021 április 9 - péntek
  • :
  • :

Napsütéses, száraz időjárás várható Szekszárdon és környékén

Napsütéses, száraz időjárás várható Szekszárdon és környékén

2019.03.22. Kellemes nappali hőmérsékletekre, derült égboltra és szélcsendes időre számíthatunk a hétvégén Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban -1, napközben 18, szombat hajnalban 0, napközben 19, vasárnap hajnalban 3, napközben 21 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken, szombaton és vasárnap is mérsékelt légmozgásra lehet számítani. Az égbolt mindhárom nap kissé felhős, illetve derült lesz. Csapadék nem várható.

Az előrejelzés alapján a jövő hét első felében – a hétvégéhez mérten – visszaesnek a hőmérsékletek. Hétfőn hajnalban 5, napközben 16, kedd hajnalban 4, napközben 11, míg szerda hajnalban -2, napközben 11 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Hétfőn és kedden elenyésző mennyiségű csapadék várható.

Országos előrejelzés

Pénteken több órára kisüt a nap. Csapadék sehol sem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. Fagyra elsősorban a Dunántúlon és az Alföld délnyugati felén, továbbá az Északi-középhegység területén kell számítani. Napközben 16-20 fokig melegszik a levegő.

Szombaton és vasárnap napos, száraz idő várható. A minimumhőmérséklet szombaton mínusz 2 és plusz 5, vasárnap mínusz 1 és plusz 6 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton 17-21, vasárnap 17-22 fok között alakulnak.

Fotó: Lencsés János

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close