full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

NAV: ügyintézés időpontfoglalással

NAV: ügyintézés időpontfoglalással

2020.03.26. A járványhelyzetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal igyekszik minimalizálni az ügyfeleire és munkatársaira ható kockázatokat, ezért a személyes ügyfélfogadás is korlátozott, illetve egyes kirendeltségek ideiglenesen zárva tartanak.

A hivatal az ügyfelek és munkatársai egészségének védelmében mindenkit arra kér, hogy csak rendkívül indokolt esetben, lehetőleg időpontfoglalással keressék fel személyesen az ügyfélszolgálatot.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szekszárdi központi ügyfélszolgálatára a hivatal honlapján, a https://www.nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa menüpontban, vagy a hivatal honlapjának főoldalán, baloldalon található „Ügyfélszolgálati időpont foglalása” menügombra kattintva lehet időpontot foglalni.

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy válasszák az elektronikus (ügyfélkapun keresztül történő) vagy a telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.

A NAV honlapján, a nyitólapon már elérhetők különböző, az adózókat veszélyhelyzetben segítő információk a „Segítség rendkívüli helyzetben (COVID-19)” rovatban.

Forrás: NAV. Illusztráció: devecser.hu
Read previous post:
Close