full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

„Ne cigizz, inkább biciklizz” – kerékpártúrát szerveznek Szekszárdon

„Ne cigizz, inkább biciklizz” – kerékpártúrát szerveznek Szekszárdon

2016.09.30. „Ne cigizz, inkább biciklizz” címmel szervez közös rendezvényt jövő hét szombaton délelőtt a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A rendezvényen, melyet Ács Rezső, Szekszárd polgármester nyit meg délelőtt 10 órakor a Prométheusz parkban, fellép a tűzoltó zenekar és a Maroknyi Székely Népdalkör, műsort ad a For Fitt SE és kutyás bemutatót tart a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete. Az eseményen bemutatkozik számos hivatásos- és civil szervezet, többek között a katasztrófavédelem, a rendőrség, a mentők, a rákellenes liga, a bukovinai székelyek, a „Segíts Rajtam” Hátrányos Helyzetűekért Alapítvány, és a Polip Ifjúsági Iroda – tudtuk meg Szikla Józseftől, a rákellenes liga szekszárdi szervezetének vezetőjétől.

A Babits Mihály Kulturális Központ Csatár termében kulturális műsor lesz látható és hallható, valamint egészségmegőrzéssel és a betegségek megelőzésével kapcsolatos előadások hangzanak el.

A rendezvény névadó programjaként pedig 25 kilométeres biciklitúrára várják a résztvevőket. A kerékpártúra útvonala a Prométheusz parktól a Sió torkolatig, illetve onnan vissza a parkig vezet.

A teljes és részletes programleírást itt találja – kattintson!
Read previous post:
Close