full screen background image
Keresés
2021 július 22 - csütörtök
  • :
  • :

Négy megye kutyavezetőinek tartottak oktatást Szekszárdon – videóval

Négy megye kutyavezetőinek tartottak oktatást Szekszárdon – videóval

2020.02.06. Négy megye kutyavezetőinek szervezett oktatást Szekszárdon a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ szakoktatója.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányág Tartsay úti telephelye adott otthont hétfőn a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ szakoktatója, Hajdu Tamás rendőr főtörzsőrmester által megtartott kutyás képzésnek. Az oktatáson négy megye – Bács-Kiskun, Baranya, Fejér és Tolna megye – járőrvezetői és szolgálati kutyáik vettek részt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Tolna megyét Szabó Zoltán rendőr őrmester és járőrtársa, Bounthy képviselte a kiképzésen. A délelőtt folyamán a résztvevők elméleti tudást szerezhettek, majd a délutáni gyakorlati képzésen az oktató különböző szituációkat – erőteljes fény- és hanghatások – teremtett a kutyáknak és az egyenruhásoknak. Hajdu Tamás a nap folyamán figyelte a kutyavezetők és járőrtársaik reakcióit az egyes helyzetekben.

A kutyás képzés célja az volt, hogy a kutyavezetőket és társaikat felkészítsék a rendkívüli élethelyzetekre a mindennapi munka ellátása során.

Fotó/videó: TMRFK
Read previous post:
Close