full screen background image
Keresés
2021 június 22 - kedd
  • :
  • :

Négy újonc tűzoltó kezdte meg szolgálatát Szekszárdon

Négy újonc tűzoltó kezdte meg szolgálatát Szekszárdon

2019.07.15. Négy újonnan kiképzett tűzoltó kezdte meg szolgálatát Tolna megyében július 15-én. Az újoncokat Dr. Hábermayer Tamás tű. ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgatóhelyettes köszöntötte hétfő délelőtt.

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központban végzett tűzoltók július 12-én tettek tiszthelyettesi esküt Budapesten.

Az eskü után elismerték a legkiválóbb teljesítményt nyújtó hallgatókat. Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, főigazgató oklevelét és ajándéktárgy elismerését Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok főigazgató-helyettes Nász Imre József tűzoltó őrmesternek adta át.

Pozsonyi Balázs Ferenc és Turcsányi Gábor a Paksi, Nász Imre József és Sáfár Márk a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon teljesít szolgálatot.

A frissen végzett tűzoltók parancsnokaik, Győri Lajos tű. alezredes parancsnokkal és Mlinkó Pál tű. százados parancsnok helyettessel érkeztek az igazgatósságra és Dr. Hábermayer Tamás tű ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese valamint Nagyné Borbandi Judit tű. ezredes fogadták őket.

Az igazgatóhelyettes gratulált az eskütételhez és elmondta, hogy a képzésen elsajátított ismeretek kiváló alapul szolgálnak, azonban a tanulás ezzel nem ért véget. Az ezredes az újonnan végzett tűzoltókat ismereteik folyamatos bővítésére biztatta, melyben parancsnokaik mellett tapasztaltabb bajtársaik is segítségükre lesznek. Dr. Hábermayer Tamás tű. ezredes sok sikert kívánt a szolgálati feladatok ellátásához.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság