full screen background image
Keresés
2021 július 27 - kedd
  • :
  • :

Negyedik lett a Tolna megyei csapat az országos szakmai versenyen

Negyedik lett a Tolna megyei csapat az országos szakmai versenyen

2019.05.13. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az előkelő negyedik helyezést érte el a tevékenység-irányítók versenyében.

A rendőrség Tevékenység-irányítási és Hívásfogadó Központjai V. Országos Szakmai Versenye 2019. május 7-9. között került megrendezésre Balatonakarattyán.

A szakmai megmérettetésre az ország összes tevékenység-irányítási központjából, a Budapesti Rendőrfőkapitányságról, a Készenléti Rendőrségtől, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóságtól és a Hívásfogadó Központokból érkeztek a háromfős csapatok, akiknek elméleti tudásukról és gyakorlati ismereteikről kellett számot adni.

Tolna megyét Szabolcsiné Dr. Halász Andrea alezredes, Elmer Márk alezredes és Paholik Balázs törzszászlós képviselte – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A feladatok között esetirányítási, körözési, adatgyűjtési tevékenységek és egyéb, például mechanikus írógéppel többpéldányos jelentés elkészítése, valamint memória és logikai feladványok is szerepeltek.

A tevékenység-irányítók részére megrendezett szakmai versenyen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak azzal, hogy a negyedik helyen fejezték be a versenyt.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close