full screen background image
Keresés
2021 május 4 - kedd
  • :
  • :

Négyen sérültek meg az utakon Tolnában

Négyen sérültek meg az utakon Tolnában

2020.10.19. Traktor munkalapja nyomott egy kisfiút egy híd betonpillérének Sárszentlőrincen. Ő súlyos, míg egy szombaton történt balesetben hárman könnyebb sérülést szenvedtek – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett a 6-os számú főúton szombaton 15 óra 20 perckor Dunaföldvár térségében Paks irányába, amikor egy szarvas ugrott az autó elé. A sofőr, hogy elkerülje az ütközést először balra, majd jobbra kormányozta járművét, azonban elveszítette uralmát az autó felett, lesodródott az útról, árokba hajtott, ahol kidöntött egy útjelző táblát. A balesetben a kocsi nagyvátyi vezetője és utasai az elsődleges információ szerint könnyebben sérültek.

Sárszentlőrinc külterületén közlekedett egy traktoros pénteken délelőtti órákban. Egy hídon haladt át, ahol egy 11 éves kerékpáros fiú is tartózkodott. A mezőgazdasági vontató munkalapja kanyarodás közben a gyermeket a kerékpárral együtt a híd szélénél található betonoszlopnak nyomta. A fiút mentőhelikopter szállította kórházba. Az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

A hétvégén Tolna megye útjain további nyolc anyagi káros baleset történt.

A balesetek elkerüléséért a legtöbbet mi magunk tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve veszünk részt a közlekedésben.

 
Read previous post:
Close