full screen background image
Keresés
2021 október 22 - péntek
  • :
  • :

Negyven új autóbusszal bővítette járműállományát a DDKK Zrt.

Negyven új autóbusszal bővítette járműállományát a DDKK Zrt.

2019.06.26. Tavasszal negyven új, környezetbarát autóbusszal bővült a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. járműállománya. A régióban 25 darab KRAVTEX CREDO és 15 darab MAN/NEOPLAN gyártmányú jármű állt forgalomba. A társaság célja a szolgáltatási színvonal, és ezáltal az utasok elégedettségének növelése.

A KRAVTEX Kft. által gyártott 25 új autóbusz normál padlómagasságú, 80 férőhellyel – ezen belül 49 ülőhellyel – rendelkezik, és elsősorban Tolna megye területén szolgálja ki a helyközi közösségi közlekedést, a közszolgáltatáson kívüli időszakban pedig az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. részére teljesít szerződéses személyszállítási feladatot.

A kéttengelyes, kétajtós járművek alacsony lépcsői megkönnyítik az utasoknak a fel- és leszállást. A könnyűszerkezetű Inovelleket környezetkímélő motorral, robotizált sebességváltóval és nagy teljesítményű klímaberendezéssel szerelték fel.

A MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-től 15 emelt komfortfokozatú NEOPLAN P21 Tourliner autóbusz érkezett. Az autóbuszok 50 utasüléssel rendelkeznek, légkondicionáltak, WIFI szolgáltatással, USB porttal és AC konnektorral felszereltek. A komfortosabb utazás érdekében az autóbuszokban fedélzeti WC is található.

A Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. elkötelezett az utazási komfortjának növeléséért, szolgáltatási színvonalának folyamatos emeléséért – közölte a társaság.

Forrás/Fotó: DDKK Zrt.
Read previous post:
Close