full screen background image
Keresés
2019 január 20 - vasárnap
  • :
  • :

Negyvenezer látogató a Szekszárdi Családbarát Strand-, és Élményfürdőben

Negyvenezer látogató a Szekszárdi Családbarát Strand-, és Élményfürdőben

2016.07.26. A negyvenezredik látogatót köszöntötték kedd délután a Szekszárdi Családbarát Strand-, és Élményfürdőben.

A szerencsés látogatót Csillag Balázs, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. vezetője üdvözölte. A szekszárdi Hauszmann Zuzsanna részére a fürdő nevében egy emléklappal és kis ajándékkal is kedveskedett Csillag Balázs. A szekszárdi Hauszmann Zsuzsanna a Babits Mihály Általános Iskolában tanuló lányával és lánya barátaival – Magyar Katával, Sárosdi Rékával, Hodossy Lilivel és Hodossy Marcival – érkezett a Szekszárdi Családbarát Strand-, és Élményfürdőbe, hogy a forró nyári napon a hűsítő hullámok között keressen felfrissülést. Mint azt Hauszmann Zsuzsanna a Kadarka.net-nek elárulta, a kezdetektől fogva látogatják az élményfürdőt, amit havonta egy-két alkalommal is felkeresnek.

Volt, hogy egy nap alatt közel két és félezer vendég váltott belépőjegyet a fürdőbe.

Csillag Balázs portálunknak elmondta, hogy a fürdő nemcsak a szekszárdiak körében népszerű, a létesítményt egyre többen látogatják vidékről. A vendégek nemcsak Tolna megyéből, de a szomszédos Bács-Kiskun megyéből is érkeznek. Sokan jönnek Bajáról, vagy éppen Kalocsáról. A családbarát strand- és élményfürdőt összességében nagyjából fele-fele arányban látogatják a szekszárdi és a vidéki hűsölni vágyók – tudtuk meg.

szekszardi-furdo-2016Fotó: Kadarka.net

A 2012. május 31-én megnyitott Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőbe volt, hogy egy szezon alatt 80 ezer vendég váltott jegyet. Ebben az évben hetvenezer látogatóra számítanak a szezon végéig. Ám, hogy az idén végül milyen látogatottsága lesz a fürdőnek, még nagyban függ az augusztusi időjárástól.

Pont ott party a fürdőben

Az élményfürdőben különféle programokkal várják a látogatókat. Kedden délután három órától, ingyenes belépési lehetőséggel a felsőoktatási intézményekbe jelentkezett fiatalokat várták a „Pont Ott Party-ra”, melyen óriási LED falon, élőben lehetett követni a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését.

Fürdő Napok – koncertek és sok egyéb program

Július 29. és 31. között, vagyis most hétvégén rendezik meg a Fürdő Napokat a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben, ahol koncertekkel, éjszakai fürdőzéssel, cukor ágyúval és még sok-sok meglepetéssel várják a vendégeket. Pénteken lesz a Csobbanj Európával Strandok Éjszakája rendezvény, melyen 21:30-tól vízi tűzijátékot is tartanak. Ezen a napon a fürdő hosszított nyitva tartással fog üzemelni egészen éjfélig. Másnap, szombaton 13:30–tól fellép Bereczki Zoltán, 17:00–tól pedig a Stinky Rodders ad koncertet, míg vasárnap 16:00–tól Kaczor Feri lép fel.

A képen Hauszmann Zuzsanna, Magyar Kata, Sárosdi Réka, Hodossy Lili és Hodossy Marci, valamint Csillag Balázs. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close