full screen background image
Keresés
2019 december 30 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Nem bírt egymással a Paks és a Honvéd

Nem bírt egymással a Paks és a Honvéd

2018.11.10. A Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.

A második kispestiek öt meccse veretlenek a bajnokságban, ezalatt egyetlen gólt kaptak, a Paks ellen pedig az elmúlt tíz találkozón nem szenvedtek vereséget.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Paksi FC-Budapest Honvéd 0-0
—————————-
Paks, 1000 néző, v.: Szőts
sárga lap: Gévay (59.), illetve Bamba (39.), Holender (59.)

Paksi FC:
———
Rácz – Kulcsár D., Fejes, Gévay, Szabó J. – Egerszegi – Haraszti (Simon A., 73.), Papp, Bertus, Remili – Hahn (Bartha, 74.)

Budapest Honvéd:
—————-
Gróf – Skvorc, Kamber, Baráth – Heffler, Hidi, Gazdag, N’Gog (Tischler, a szünetben), Kukoc – Bamba (Banó-Szabó, a szünetben), Holender

Az első félidő rendkívül alacsony színvonalú játékot hozott, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben, többnyire a két büntetőterület között pattogott a labda. Az első 45 percben mindössze egyetlen kaput eltaláló lövés volt, de azt is könnyedén hárította Rácz.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, azaz unalmas mezőnyjáték zajlott a pályán. A félidő derekán a Paks magához ragadta az irányítást, ekkor Gróf két bravúrja mentette meg a kispestieket a góltól. Az utolsó negyedórában inkább a vendégek akarata érvényesült, de ők sem tudták megszerezni a győztes találatot, így igazságos döntetlennel zárult az összecsapás.

Fotó: paksifc.hu

MTI


Budapest Honvéd Paksi FC
ElőzőSzoros végjáték után győzte le a Győrt a KSC Szekszárd


Read previous post:
Close