full screen background image
Keresés
2022 január 18 - kedd
  • :
  • :

Nem tudott gólt lőni a sereghajtó Gyirmótnak a Paksi Fc

Nem tudott gólt lőni a sereghajtó Gyirmótnak a Paksi Fc

2017.02.18. A sereghajtó Gyirmót hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga idei első, 20. fordulójában.

A Gyirmót sorozatban nyolc vereség után szerzett pontot az élvonalban, ugyanakkor már 372 perce gólképtelen.

OTP Bank Liga, 20. forduló:
Gyirmót FC-Paksi FC 0-0
———————–
Győr, Alcufer Stadion, 800 néző, v.: Berke
sárga lap: Simon (30.), Bori (65.), illetve Vernes (21.), Gévay (55.), Báló (67.)

Gyirmót FC:
———–
Nagy S. (Sebők, 73.) – Bori G., Bojovic, Kolcák (Novák, 78.), Tamás K. – Bebeto, Simon Á., Kiss M., Vass P. – Tancsik (Csiki, 62.), Simon A.

Paksi FC:
———
Molnár P. – Kulcsár D., Zachán, Gévay, Báló – Papp K. – Haraszti Zs. (Jelena, 89.), Kecskés T., Bertus, Szakály D. (Hahn, 59.) – Vernes (Bartha, 73.)

Az első félidőben egészen a ráadásig kellett várni az első valamire való helyzetre, ekkor Bebeto mutatott be egy gyönyörű ollózást, amelyet követően Molnár nagyszerű mozdulattal védett. A fordulást után sem változott a játék képe, unalmas mezőnyfutballt láthatott a közönség, az egyetlen kisebb izgalmat az a meg nem adott vendéggól okozta, amely során négy paksi futballista állt lesen. A csapatok a hajrában sem adták fel biztos védekezésüket, azaz a felek megelégedtek az egy-egy ponttal.

Csertői Aurél értékelése
A mutatott játékunk alapján elégedett kell hogy legyek az eredménnyel. Sokkal többet vártam játékban magunktól, kifejezetten rosszul játszottunk, és némi szerencse is kellett ahhoz, hogy ponttal tudjunk távozni Gyirmótról. Sokat kell változtatnunk a futballunkon ha bent szeretnénk maradni az élvonalban. Sokkal célratörőbben, sokkal pontosabban kell játszani, összességében kell sokkal többet nyújtanunk. Az NB I-ben ennél több kell – olvasható CSertői Aurél értékelésében a paksifc.hu-n

Fotó: paksifc.hu

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close