full screen background image
Keresés
2021 április 10 - szombat
  • :
  • :

Nemcsak lopott szüleitől, de apját is bántalmazta

Nemcsak lopott szüleitől, de apját is bántalmazta

2020.05.07. Édesapját is bántalmazta már korábban az a fiatal, akit háromrendbeli lopással és súlyos testi sértés kísérletének elkövetésével gyanúsítottak meg a tolnai rendőrök.

Egy tolnai nő tett feljelentést 18 éves fia ellen, aki 2020. április 11-én és 12-én otthonukból ellopott egy láncfűrészt, valamint édesapja telefonját. A tolnai rendőrök az eset kapcsán nyomozást rendeltek el – közölt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elsődleges adatgyűjtések során kiderült, hogy a fiú 2020. április 13-án a délutáni órákban egy az utcán parkoló kocsiból is lopott. Elvitte az autó indítókulcsát, egy vadászbicskát, egy kábelköteget és több ezer forint készpénzt is. Az eljárás során megállapították továbbá, hogy a fiatal május 1. és 3. között szülei házának udvarán levő melléképület ajtaját is kifeszítette, és onnan ellopott egy flexet és kettő gravírozókészletet.

A tolnai nyomozók a 18 éves elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki háromrendbeli lopás vétség gyanúja miatt. A fiú a bűncselekmények elkövetését részben ismerte el. A rendőrök a kutatás során az ellopott tárgyak egy részét megtalálták, és lefoglalták. Kiderült továbbá az is, hogy a fiatal korábban már bántalmazta édesapját, így súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt is felelnie kell.

Az ügyben a további eljárást a tolnai rendőrök folytatják.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close